Skip to main content

Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes, og tomatkødet skæres i små tern.
  • Skalotteløget hakkes fint.
  • Tomattern og det finthakkede løg røres sammen med safran, olie, salt, peber og estragon.
  • Fisken grilles til den stadig er saftig i midten.
  • Anret de grillede fiskebøffer med salsaen omkring, og med friske krydderurter på toppen.

Tip: Servér gerne med en australsk Chardonnay-vin, eller en Alsace Gewürtraminer.

Brugt i denne ret

No data (Commodity is missing for this recipe)!

Ingredienser

4 personer


4 victoriafisk-bøffer á 150 g
(victoriafisken kendes også som nilaborren)

Salsa:
4 modne tomater
1 skalotteløg
0,2 g safran
saft af 1 citron
½ dl olie
salt & peber
lidt frisk estragon

Andre opskrifter med samme fisk