Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes, og tomatkødet skæres i små tern.
- Skalotteløget hakkes fint.
- Tomattern og det finthakkede løg røres sammen med safran, olie, salt, peber og estragon.
- Fisken grilles til den stadig er saftig i midten.
- Anret de grillede fiskebøffer med salsaen omkring, og med friske krydderurter på toppen.
Tip: Servér gerne med en australsk Chardonnay-vin, eller en Alsace Gewürtraminer.
Brugt i denne ret
No data (Commodity is missing for this recipe)!Ingredienser
4 personer
4 victoriafisk-bøffer á 150 g
(victoriafisken kendes også som nilaborren)
Salsa:
4 modne tomater
1 skalotteløg
0,2 g safran
saft af 1 citron
½ dl olie
salt & peber
lidt frisk estragon