Røget laksecarpaccio med lynsyltede rødløg, ærter og rygeostcreme
0 min
Sådan gør du
Skiver af røget laks fordeles på 4 tallerkener.
Løget pilles og skæres i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Kog æbleeddike og honning op og hæld lagen over løgene. Lad det trække i 5 minutter.
Skyl sukkerærter/bælgærter og snit dem groft og skråt med skal.
Pisk rygeost og skyr sammen med salt og peber.
Tag løg op af lagen og fordel det på den røgede laks sammen med ærterne.
Kom rygeosten i en pose/sprøjtepose og fordel i små toppe. Pynt evt. med lidt karse.
Rugbrødet i tynde skiver, bages i ovnen ved 160°C i ca. 12 minutter, indtil det er sprødt og serveres til laksen.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.
Brugt i denne ret
No data (Commodity is missing for this recipe)!Ingredienser
4 personer
375 g røget laks
2 rødløg
1 dl æblecidereddike
1 tsk honning
200 g sukkerærter
2 dl rygeost
1 dl skyr
4 skiver rugbrød
salt og peber