Varmrøget ørred med tomatsalsa og asparges
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Hak rødløg, kapers, purløg og dild.
- Træk skindet af den røgede ørred, og pluk kødet af.
- Vend kødet med kapers, purløg og dild, ca. havldelen af det hakkede rødløg, samt citronskal.
- Tomaterne skæres i kvarte, indmaden tages ud, og de skæres i små stykker.
- Vend tomatstykkerne med resten af det hakkede rødløg, estragon, balsamico, safran og 3 spsk olie.
- Aspargesene skæres i tynde, skrå skiver, der blancheres. Vend dem med ½ spsk olie, lidt balsamico, og lidt blandede krydderurter.
- Salaten vendes med den sidste olie og lidt balsamico. Læg salat på en tallerken og anret lidt tomatsalsa over og omkring. Nu 'kugles' fisken ovenpå med en ske, og der toppes med de marinerede asparges og krydderurter.
kilde: pinsefisk / Jan Jørgensen
Brugt i denne ret
No data (Commodity is missing for this recipe)!Ingredienser
4 personer
500 g varmrøget ørred
1 rødløg
50 g kapers
saft af 1 citron
lidt purløg og dild
4 tomater
frisk estragon
balsamico eddike
evt. lidt safran
4 spsk. olivenolie
4 stk. asparges
krydderurter, f.eks. kørvel, dild og purløg
blandet salat
ristet toast