Dampet laks med grønne asparges
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Knæk bunden af aspargesene, og skær dem i stykker på 2-3 cm
- Kog aspargesene i bouillon i 2 minutter.
- Opløs majsstivelsen i ½ dl vand, rør blandingen i aspargesene, og kog op under omrøring.
- Bland hakket dild i saucen, og smag til med salt og peber.
- Skær laksen i stykker på 5 x 5 cm, og læg dem i en pande.
- Krydr laksen med salt og peber, og hæld 2 dl vand ved.
- Dæk panden med låg eller stanniol, og damp fisken ved svag varme i 4-5 minutter.
Servér laksen med aspargessaucen, kogte kartofler og brød.
Anden egnet fisk:
ørred
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
450-500 laksefilet uden skind og ben
1 bundt asparges (500 g)
2½ dl bouillon
1 spsk majsstivelse
1 lille bundt dild
salt og peber
Tilbehør:
kartofler
groft brød