Skip to main content

Bruschetta med røget laks og Skagensalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Landbrødet pensles med olivenolie, krydres med salt og peber og ristes i ovnen ved 200°C i 7-8 minutter. Herefter skæres skiverne på skrå i to mindre stykker.

  • Crisp-salaten skylles, tørres, rives i mindre stykker og fordeles på brødet.

  • Lakseskiverne fordeles ligeledes på brødstykkerne, ovenpå salaten.

  • Herefter toppes der med Skagenssalat, drænede rejer og friske urter.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer


  • 4 store skiver landbrød
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Lidt blade crisp-salat
  • 200 g røget laks
  • 250 g Skagenssalat
  • 100 g rejer
  • Friske urter, eks. dild, kørvel, persille og karse