Bruschetta med røget laks og Skagensalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Landbrødet pensles med olivenolie, krydres med salt og peber og ristes i ovnen ved 200°C i 7-8 minutter. Herefter skæres skiverne på skrå i to mindre stykker.
Crisp-salaten skylles, tørres, rives i mindre stykker og fordeles på brødet.
Lakseskiverne fordeles ligeledes på brødstykkerne, ovenpå salaten.
Herefter toppes der med Skagenssalat, drænede rejer og friske urter.
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
- 4 store skiver landbrød
- Olivenolie
- Salt og peber
- Lidt blade crisp-salat
- 200 g røget laks
- 250 g Skagenssalat
- 100 g rejer
- Friske urter, eks. dild, kørvel, persille og karse