Skip to main content

Gourmetrejer - og majskolber på grill

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd op i grillen. Når grillen er klar, lægges majskolberne på grillristen. Majskolberne er færdige, når bladene er mørke hele vejen rundt.
  • Pluk bladene af ved bordet, og nyd en majs grillet i egen saft. Husk salt og smør.
  • Læg rejer på grillens eftervarme i 10-15 sekunder på hver side. Så har du en dejlig røget reje.

Tip:
Sæt et par skylleskåle med vand og 1 citronskive på bordet. Så kan man skylle fingrene undervejs i måltidet.

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer


400-600 g gourmetrejer/hele rejer

Tilbehør:
Majskolber med blade omkring
Salt
Smør