Grillet tun med wasabi-avocado
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skræl avocadoerne, fjern stenene, kom avocadokødet i en skål, og mos det med en gaffel.
- Rør mosen med wasabipasta og finthakket skalotteløg, og smag til med salt og peber.
- Varm en grill eller grillpande op, til den er meget varm.
- Pensl olie på begge sider af tunbøfferne, grill dem 1 minut på hver side, og krydr med salt og peber.
Anret tunen med wasabi-avocado, dryp med sød chilisauce, og servér med kogte ris drysset med ristede sesamfrø.
Anden egnet fisk:
laks, ørred, multe, smørfisk - sidstnævnte skal dog gennemsteges!
Brugt i denne ret
Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
4 personer
4 tunbøffer, ca. 500 g
4 avocadoer
4 tsk wasabipasta
1 skalotteløg
salt og paber
2 tsk rapsolie
Tilbehør:
sød chilisauce
kogte ris
1 spsk ristede sesamfrø