Skip to main content

Grillet tun med wasabi-avocado

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skræl avocadoerne, fjern stenene, kom avocadokødet i en skål, og mos det med en gaffel.
  • Rør mosen med wasabipasta og finthakket skalotteløg, og smag til med salt og peber.
  • Varm en grill eller grillpande op, til den er meget varm.
  • Pensl olie på begge sider af tunbøfferne, grill dem 1 minut på hver side, og krydr med salt og peber.

 

Anret tunen med wasabi-avocado, dryp med sød chilisauce, og servér med kogte ris drysset med ristede sesamfrø.

 

Anden egnet fisk:
laks, ørred, multe, smørfisk - sidstnævnte skal dog gennemsteges!

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer



4 tunbøffer, ca. 500 g
4 avocadoer
4 tsk wasabipasta
1 skalotteløg
salt og paber
2 tsk rapsolie

Tilbehør:
sød chilisauce
kogte ris
1 spsk ristede sesamfrø