Madpakketunsalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Tun og majs drænes grundigt for væske i en sigte. Sugar snaps skylles, tørres og snittes fint.
Mayonnaise, creme fraiche, salt og peber røres sammen. Tun, majs og sugar snaps vendes i dressingen.
Tag tunsalaten med i madpakken i en lille beholder med et par skiver ristet rugbrød og lidt gnavegrønt til. Alternativt i et pitabrød med lidt fintsnittet spidskål og et par halve cherrytomater.
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
4 personer
- 2 ds. tun i vand
- 1 lille ds. majs
- 100 g sugar snaps
- 3 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. creme fraiche 18%
- Salt
- Peber