Skip to main content

Madpakketunsalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tun og majs drænes grundigt for væske i en sigte. Sugar snaps skylles, tørres og snittes fint.

  • Mayonnaise, creme fraiche, salt og peber røres sammen. Tun, majs og sugar snaps vendes i dressingen.

  • Tag tunsalaten med i madpakken i en lille beholder med et par skiver ristet rugbrød og lidt gnavegrønt til. Alternativt i et pitabrød med lidt fintsnittet spidskål og et par halve cherrytomater.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer


  • 2 ds. tun i vand
  • 1 lille ds. majs
  • 100 g sugar snaps
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. creme fraiche 18%
  • Salt
  • Peber