Indbagt tun
Tid:
40 min
40 min
Sådan gør du
- Hæld væden fra tunfisken, og kom den i en stor skål, og mos den med en gaffel.
- Rør cremefraiche, løg, hvidløg og hakket grønt i. Smag til med salt og peber.
- Skær butterdejspladerne over i to lige store stykker. Fordel tunfyldet på midten af to af pladerne. Læg de andre plader oven på og hæft sider og ender sammen med en gaffel.
- Pensl med koldt vand, skær små ridser, så dampen kan slippe ud.
- Bag stængenne ca. 25 min. ved 225 grader.
Tilbehør:
Tomatsalat
Brugt i denne ret
Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
4 personer
2 plade butterdej
2 dåse tun
3 dl cremefraiche
1 bundt hakket persille
2 små revne løg
2 fed presset hvidløg