Skip to main content

Indbagt tun

Tid:
40 min

Sådan gør du

  • Hæld væden fra tunfisken, og kom den i en stor skål, og mos den med en gaffel.
  • Rør cremefraiche, løg, hvidløg og hakket grønt i. Smag til med salt og peber.
  • Skær butterdejspladerne over i to lige store stykker. Fordel tunfyldet på midten af to af pladerne. Læg de andre plader oven på og hæft sider og ender sammen med en gaffel.
  • Pensl med koldt vand, skær små ridser, så dampen kan slippe ud.
  • Bag stængenne ca. 25 min. ved 225 grader.
    Tilbehør:
    Tomatsalat

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer


2 plade butterdej
2 dåse tun
3 dl cremefraiche
1 bundt hakket persille
2 små revne løg
2 fed presset hvidløg