Skip to main content

Salat med tun og kikærter

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tag forsigtigt tunen ud af dåserne i store stykker (chunks) og lad dem dryppe af i en si eller på et stykke køkkenrulle.

  • Skyl, tør og riv salaten i mindre stykker.

  • Skær avocado ud i mindre tern og vend ternene i friskpresset citronsaft.

  • Anret salaten med tunstykker, avocadotern, drænede kikærter og feta. Dryp med olivenolie, drys med finthakket purløg og krydr med salt og peber.

  • Server evt. lidt godt brød til salaten.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre. 

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer


  • 2 ds tun i olivenolie
  • 1 stk frisee salat
  • 2 stk avocado
  • ½ citron
  • 250 g kikærter (drænet)
  • 200 g feta el. salatost i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • Purløg, finthakket
  • Salt og peber