Skip to main content

Grovbolle med tun

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær grovbollen over på midten.
  • Smør den med et jævnt lag mayonnaise, og læg salatblade på bollen.
  • Fordel ½ dåse tun på salaten, og giv den et drys salt og peber. Tunen kan evt. blandes op med lidt mayonnaise - så hænger tun-salaten bedre sammen.
  • Bland peperfrugt i tern og lidt løse majs (evt. direkte fra frost, hvis bollen ikke skal spises med det samme) sammen med tunen.
  • Smag til med lidt citronsaft og rødløg i små tern.
  • Afslut med bollens låg.

Anden egnet fisk:
Krabbe på dåse eller røget ørred

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

1 personer


1 stor grovbolle
mayonnaise
grøn salat efter smag
½ dåse tun
citronsaft
peberfrugt i små tern – rød, gul, grøn
lidt løse majs – f.eks. frosne
rødløg