Grovbolle med tun
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær grovbollen over på midten.
- Smør den med et jævnt lag mayonnaise, og læg salatblade på bollen.
- Fordel ½ dåse tun på salaten, og giv den et drys salt og peber. Tunen kan evt. blandes op med lidt mayonnaise - så hænger tun-salaten bedre sammen.
- Bland peperfrugt i tern og lidt løse majs (evt. direkte fra frost, hvis bollen ikke skal spises med det samme) sammen med tunen.
- Smag til med lidt citronsaft og rødløg i små tern.
- Afslut med bollens låg.
Anden egnet fisk:
Krabbe på dåse eller røget ørred
Brugt i denne ret
Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
1 personer
1 stor grovbolle
mayonnaise
grøn salat efter smag
½ dåse tun
citronsaft
peberfrugt i små tern – rød, gul, grøn
lidt løse majs – f.eks. frosne
rødløg