Skip to main content

Linsesalat Deluxe

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tunen drænes for overskydende olie i en si.

  • Skrællen skæres af hokaido-græskaret, og der skæres fine tern, som lægges på en bageplade med bagepapir, dryppes med olivenolie, drysses med salt og peber samt bages i ovnen i 15 minutter ved 200 grader. Afkøles herefter.

  • Belugalinserne drænes i en si.

  • Forårsløgene renses og snittes i fine små ringe.

  • Salaten anrettes med en bund af belugalinser og tern af bagt hokaido. Herefter blandes store lækre stykker tun, snittede forårsløg, brud af salatost, små bløde kviste/skud timian samt salt, peber og lidt olivenolie.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer


  • 2 ds. tun i olie
  • 1/2 hokaido-græskar
  • Olivenolie
  • Salt/peber
  • 400 g belugalinser, kogte og afkølede, evt. fra dåse
  • 4 forårsløg
  • 150 g salatost i blok
  • Frisk timian