Skip to main content

Frokostwrap med tun og spinat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tun drænes grundigt for olie.

  • Hvedetortillas smøres med mayonnaise.

  • Spinaten skylles, tørres grundigt og fordeles på hvedetortillas sammen med fintsnittet gulerod, avocado og agurk i mindre stykker og brøndkarse.

  • Fordel tunen i store flotte stykker. Krydr med salt og peber samt tørret chili.

  • Wrappen kan rulles sammen og spises traditionelt eller alternativt spises som en ’open wrap’ med kniv og gaffel.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer


  • 2 ds. premium tun i olie
  • 4 store hvedetortillas
  •  6 spsk. mayonnaise
  • 200 g babyspinat
  • 2 gulerødder
  • 1 avocado
  • ½ agurk
  • 1 bdt. brøndkarse
  • Salt
  • Peber
  • Tørret chili