Skip to main content

Pasta med tun i tomat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Pastaen koges al dente, efter anvisning på pakken.

  • Lidt olivenolie varmes op i en gryde, hvor fintsnittet løg og bacon i tern ristes.

  • Herefter tilsættes rød chili i fine skiver (efter behov), tun i olie, hakkede, flåede tomater, oliven og fintsnittet frisk basilikum.

  • Retten simrer i 5-10 minutter og smages til med salt og peber.

  • Den kogte pasta vendes forsigtigt rundt i retten, som herefter serveres med kapers og lidt mere frisk basilikum på toppen.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer


  • 2 ds. tun i olie
  • 400 g pasta, af typen penne
  • Olivenolie
  • 1 bananskalotteløg
  • 150 g bacon
  • Rød chili
  • 1 ds. hakkede flåede tomater
  • 100 g sorte oliven
  • Frisk basilikum
  • Salt
  • Peber
  • 1 lille glas kapers