Pasta med tun i tomat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Pastaen koges al dente, efter anvisning på pakken.
Lidt olivenolie varmes op i en gryde, hvor fintsnittet løg og bacon i tern ristes.
Herefter tilsættes rød chili i fine skiver (efter behov), tun i olie, hakkede, flåede tomater, oliven og fintsnittet frisk basilikum.
Retten simrer i 5-10 minutter og smages til med salt og peber.
Den kogte pasta vendes forsigtigt rundt i retten, som herefter serveres med kapers og lidt mere frisk basilikum på toppen.
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
4 personer
- 2 ds. tun i olie
- 400 g pasta, af typen penne
- Olivenolie
- 1 bananskalotteløg
- 150 g bacon
- Rød chili
- 1 ds. hakkede flåede tomater
- 100 g sorte oliven
- Frisk basilikum
- Salt
- Peber
- 1 lille glas kapers