Tunmuffins
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200°C.
- Bland alle ingredienser sammen i en skål.
- Fordel blandingen i muffinsforme.
- Bages i ca. 25 minutter til de er gyldne og faste.
Server tunmuffins som en del af din buffet eller med en lækker salat som tilbehør.
Variation: spinat kan erstattes af porrer og mel kan evt. erstattes af loppefrøskaller.
Velbekomme
Opskrift venligst udlånt af Amanda Seafoods.
Brugt i denne ret
Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
4 personer
250-300 g tun i vand eller olie
2 dl kogt quinoa
50 g rødløg, finthakket
140 g majs
100 g rød peberfrugt, skåret i små tern
50 g spinat, finthakket
1/4 tsk peber
1 tsk flagesalt
4 æg
30 g mel