Skip to main content

Tunmuffins

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200°C.
  • Bland alle ingredienser sammen i en skål.
  • Fordel blandingen i muffinsforme.
  • Bages i ca. 25 minutter til de er gyldne og faste.

Server tunmuffins som en del af din buffet eller med en lækker salat som tilbehør.

Variation: spinat kan erstattes af porrer og mel kan evt. erstattes af loppefrøskaller.

Velbekomme

Opskrift venligst udlånt af Amanda Seafoods.

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer


250-300 g tun i vand eller olie
2 dl kogt quinoa
50 g rødløg, finthakket
140 g majs
100 g rød peberfrugt, skåret i små tern
50 g spinat, finthakket
1/4 tsk peber
1 tsk flagesalt
4 æg
30 g mel