Skip to main content

Grillet, marineret tun med soltørrede tomater og basilikum

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tunbøfferne grilles kort på begge sider, så de stadig er rå i midten.
  • Del tunbøfferne én gang på den flade side og herefter én gang på den højkant, så hver bøf bliver til 4 stykker.
  • De soltørrede tomater, basilikum, olivenolie, balsamico, kapers og peberfrugt blendes til en tyk pasta, som smøres på de rå tunsidestykker.
  • Anret de marinerede tunstykker med rucola imellem.

Servér f.eks. med dampede grønne bønner vendt med olivenolie, persille, hvidløg og salt.

Tip: I stedet for tun kan man anvende Blue Marlin.

Brugt i denne ret

Tun

Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…

Ingredienser

4 personer


2 tunbøffer á 200 g, ca. 3 cm høje
100 g udblødte soltørrede tomater
1 potte frisk basilikum
½ dl god olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
20 g kapers
½ rød peberfrugt
2 bdt. rucolasalat