Grillet, marineret tun med soltørrede tomater og basilikum
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tunbøfferne grilles kort på begge sider, så de stadig er rå i midten.
- Del tunbøfferne én gang på den flade side og herefter én gang på den højkant, så hver bøf bliver til 4 stykker.
- De soltørrede tomater, basilikum, olivenolie, balsamico, kapers og peberfrugt blendes til en tyk pasta, som smøres på de rå tunsidestykker.
- Anret de marinerede tunstykker med rucola imellem.
Servér f.eks. med dampede grønne bønner vendt med olivenolie, persille, hvidløg og salt.
Tip: I stedet for tun kan man anvende Blue Marlin.
Brugt i denne ret
Tun
Tunen er mørk og sølvglinsende på siderne. Den har en lys bug. Rygfinnerne…
Ingredienser
4 personer
2 tunbøffer á 200 g, ca. 3 cm høje
100 g udblødte soltørrede tomater
1 potte frisk basilikum
½ dl god olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
20 g kapers
½ rød peberfrugt
2 bdt. rucolasalat