Julede fiskefrikadeller med røget laks
Tid:
4 min
4 min
Sådan gør du
- Skær fiskekødet i mindre stykker, og blend det kortvarigt i en foodprocessor.
- Tilsæt hakket persille, salt, æg og maizena, og blend til en passende konsistens.
- Skær den røgede laks i mindre tern, og vend den i fiskefarsen.
- Form farsen med en spiseske, og steg fiskefrikadellerne sprøde i fedtstof ved middel varme i cirka 5 min. på hver side.
- Servér med stegte eller ovnbagte tomater.
Tip! Køb evt. færdig fiskefars, og rør op med røget laks og saften af 1 lime.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Mørksej
Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…
Ingredienser
4 personer
450-500 g fiskekød (fx torsk, mørksej eller kuller)
4 skiver røget laks
1 bdt persille
1 tsk salt
1 æg
2 spsk maizena
1½ dl letmælk