Skip to main content

Julede fiskefrikadeller med røget laks

Tid:
4 min

Sådan gør du

  • Skær fiskekødet i mindre stykker, og blend det kortvarigt i en foodprocessor.
  • Tilsæt hakket persille, salt, æg og maizena, og blend til en passende konsistens.
  • Skær den røgede laks i mindre tern, og vend den i fiskefarsen.
  • Form farsen med en spiseske, og steg fiskefrikadellerne sprøde i fedtstof ved middel varme i cirka 5 min. på hver side.
  • Servér med stegte eller ovnbagte tomater.


Tip! Køb evt. færdig fiskefars, og rør op med røget laks og saften af 1 lime. 

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Mørksej

Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…

Ingredienser

4 personer


450-500 g fiskekød (fx torsk, mørksej eller kuller)
4 skiver røget laks
1 bdt persille
1 tsk salt
1 æg
2 spsk maizena
1½ dl letmælk