Laks bagt i folie med safransauce
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skræl gulerødder og løg, og skær dem i skiver.
- Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og lad koge i 5 minutter.
- Pisk creme fraiche i grøntsagerne.
- Skær laksen i fire stykker, og læg hvert laksestykke på et stykke folie.
- Fordel sauce og grøntsager på de fire stykker laks.
- Luk pakkerne tæt, og bag dem i 20 minutter ved 175 grader.
Servér en pakke pr. person sammen med nye kartofler og kogte majskolber.
Anden egnet fisk:
ørred, multe, rødfisk, havkat
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
600 g laksefilet uden skind og ben
4 gulerødder
2 rødløg
2 dl hvidvin
1 knsp safran
1½ dl creme fraiche 38%
4 stykker folie på 35 cm
Tilbehør:
nye kartofler
majskolber