Skip to main content

Laks bagt i folie med safransauce

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skræl gulerødder og løg, og skær dem i skiver.
  • Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og lad koge i 5 minutter.
  • Pisk creme fraiche i grøntsagerne.
  • Skær laksen i fire stykker, og læg hvert laksestykke på et stykke folie.
  • Fordel sauce og grøntsager på de fire stykker laks.
  • Luk pakkerne tæt, og bag dem i 20 minutter ved 175 grader.

 

Servér en pakke pr. person sammen med nye kartofler og kogte majskolber.

 

Anden egnet fisk:
ørred, multe, rødfisk, havkat

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer



600 g laksefilet uden skind og ben
4 gulerødder
2 rødløg
2 dl hvidvin
1 knsp safran
1½ dl creme fraiche 38%
4 stykker folie på 35 cm

Tilbehør:
nye kartofler
majskolber