Skip to main content

Laks med sprød bønnesalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Hæld kidneybønnerne op i en sigte, skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.
  • Skær peberfrugterne i små tern, og skær løget i tynde både.
  • Hak hvidløget fint, og bland det med olie, vineddike, salt og peber til en dressing.
  • Vend kidneybønner, peberfrugter og løg grundigt sammen med dressingen. 
  • Steg laksen ved jævn varme på en pande uden fedtstof i 3 minutter på hver side.
  • Krydr med salt og peber.


Servér laksen med bønnesalat og brød. 

 

Tip: Drys evt. bønnesalaten med grofthakket basilikum eller persille eller finthakket frisk chili.

 

Anden egnet fisk:
ørred

Brugt i denne ret

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…

Ingredienser

4 personer



4 stykker lakse-filet uden skind og ben (400-500 g)
1 dåse kidneybønner i saltlage
2 peberfrugter
1 rødløg
1 fed hvidløg
1½ spsk olivenolie
1½ spsk vineddike
salt og peber

Tilbehør:
groft brød