Laks med sprød bønnesalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Hæld kidneybønnerne op i en sigte, skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.
- Skær peberfrugterne i små tern, og skær løget i tynde både.
- Hak hvidløget fint, og bland det med olie, vineddike, salt og peber til en dressing.
- Vend kidneybønner, peberfrugter og løg grundigt sammen med dressingen.
- Steg laksen ved jævn varme på en pande uden fedtstof i 3 minutter på hver side.
- Krydr med salt og peber.
Servér laksen med bønnesalat og brød.
Tip: Drys evt. bønnesalaten med grofthakket basilikum eller persille eller finthakket frisk chili.
Anden egnet fisk:
ørred
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
4 stykker lakse-filet uden skind og ben (400-500 g)
1 dåse kidneybønner i saltlage
2 peberfrugter
1 rødløg
1 fed hvidløg
1½ spsk olivenolie
1½ spsk vineddike
salt og peber
Tilbehør:
groft brød