Pasta med ærtepesto, rejer og burrata
0 min
Sådan gør du
Blend alle ingredienserne til pestoen sammen i en blender eller minihakker. Tilføj langsomt olivenolie og vand til du opnår den ønskede konsistens.
Vend ærtepestoen og ærterne i pastaen og tilføj evt. lidt af kogevandet fra pastaen. Vend rejerne i sammen med eller top med dem til sidst for et smukt udtryk. Anret pastaen i dybe tallerkener og top med burrata, sukkerærter, friskkværnet peber og frisk basilikum og/eller mynte.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.
Brugt i denne ret
Reje (Koldtvands)
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…
Ingredienser
4 personer
300g rejer
400g pasta
2 burrata
100g ærter
125g sukkerærter (i mindre stykker)
Ærtepesto:
150g ærter
1 bundt basilikum
ca. 4 myntekviste
30g parmesan
40g hasselnødder (ristede)
1 fed hvidløg
saft fra ½ citron
½ dl olivenolie
½ dl vand
salt & peber