Skip to main content

Pasta med ærtepesto, rejer og burrata

Tid:
0 min

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne til pestoen sammen i en blender eller minihakker. Tilføj langsomt olivenolie og vand til du opnår den ønskede konsistens.

Vend ærtepestoen og ærterne i pastaen og tilføj evt. lidt af kogevandet fra pastaen. Vend rejerne i sammen med eller top med dem til sidst for et smukt udtryk. Anret pastaen i dybe tallerkener og top med burrata, sukkerærter, friskkværnet peber og frisk basilikum og/eller mynte. 

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland. 

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer


300g rejer

400g pasta

2 burrata

100g ærter 

125g sukkerærter (i mindre stykker) 

 

Ærtepesto: 

150g ærter 

1 bundt basilikum 

ca. 4 myntekviste 

30g parmesan 

40g hasselnødder (ristede)

1 fed hvidløg 

saft fra ½ citron 

½ dl olivenolie 

½ dl vand 

salt & peber