Skip to main content

Rejer med cremede æbler, peberrod og blegselleri

Tid:
0 min

Sådan gør du

Tid i alt: 20 min

Skær æblerne i tern (gem et halvt æble til pynt) og vend dem med cremefraiche, revet peberrod, salt og peber.

Skær bladselleri og radiser i tynde skiver (evt. på et mandolinjern). Læg skiverne i iskoldt vand til de er blevet sprøde. Skær det halve æble i tynde skiver og mariner i citronsaft.

Anret de sprøde grøntsager på æblesalaten og drys med Kutter-Rejer, marineret æble og karse. Server evt. med sprøde toasts eller groft brød.

 

Opskriften er veligst udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde…

Ingredienser

4 personer


350 g rejer

3 æbler

3 dl creme fraiche

1 spsk revet peberrod

1 blegselleri

4 radiser

1 citron

1 bk. karse

salt og peber

groft brød