Røget makrel med røræg og frisk purløg
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Røræg:
- Pisk de hele æg med mælk.
- Varm lidt olie op på en pande.
- Hæld massen på panden, og varm den op under omrøring, til den stivner.
- Smag til med salt og peber.
Fisk:
- Skær hoved og hale af makrellen.
- Skær bugen op, og løsn forsigtigt kødet med kniven.
- Fjern benene.
Servér stykker af makrel med salat, tomater, nye kartofler, lun røræg og friskklippet purløg.
Tip: Pak evt. de rensede fileter ind i makrelskindet og varm dem kort i ovnen (5-10 min.). I stedet for en hel makrel, kan du købe 2-4 fileter med skind uden ben.
Brugt i denne ret
Makrel
Makrellens krop er strømlinet og torpedoformet. Ryggens grundfarve er…
Ingredienser
4 personer
1 stor røget makrel
4 æg
½ dl mælk
olie
salat
purløg
tomater
nye kartofler