Skip to main content

Sej med chorizo og ærter

Tid:
0 min

Sådan gør du

Steg chorizopølserne i olie ved middel varme sammen med hakket løg, og krydder med salt og peber. Vend ærterne i og varm igennem.

Placér de optøede fisk ovenpå på ærterne og pølserne i et ovn-fast fad. Tilberedes i 10-12 min. ved 180º. Hvis fiskestykkerne er tykkere end 1 cm anbefaler vi, at de skæres i strimler.

Drys revet parmesan og hakket persille på den varme gratin, og pynt evt. med ærtespirer.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Mørksej

Mørksejen er en kompakt og kraftigt bygget torskefisk med underbid.…

Ingredienser

4 personer


500 g sejfilet

150 g chorizo

2 spsk olivenolie

1 løg

250 g ærter

80 g parmesanost

0,5 bundt persille

1 bk. ærtespirer

salt og peber