Sild Waldorf i hjertesalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Pisk fløden og vend den med cremefraiche.
Mæt cremen med æbletern, selleri, halve druer og valnødder. Smag til med havsalt.
Anret Waldorfsalaten i hjertesalatskåle og top med dildbidder og frisk dild.
Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.
Brugt i denne ret
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Ingredienser
4 personer
- 8 stk. dildbidder
- 1 dl piskefløde
- 1 dl cremefraiche 38%
- 1 stk. grønt æble i fine tern
- 1 stængel bladselleri i fine skiver
- 1 lille klase grønne druer skåret i halve
- 8 stk. valnøddekerner skåret i kvarte
- Havsalt
- 8 stk. hjertesalatblade
- 1 bdt. dild
TILBEHØR:
- Lun baguette