Skip to main content

Sild Waldorf i hjertesalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Pisk fløden og vend den med cremefraiche.

  • Mæt cremen med æbletern, selleri, halve druer og valnødder. Smag til med havsalt.

  • Anret Waldorfsalaten i hjertesalatskåle og top med dildbidder og frisk dild.

 

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre.

Brugt i denne ret

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…

Ingredienser

4 personer


  • 8 stk. dildbidder
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 1 stk. grønt æble i fine tern
  • 1 stængel bladselleri i fine skiver
  • 1 lille klase grønne druer skåret i halve
  • 8 stk. valnøddekerner skåret i kvarte
  • Havsalt
  • 8 stk. hjertesalatblade
  • 1 bdt. dild

TILBEHØR:

  • Lun baguette