Baconstegt laks med linser og blodgrape
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og lidt salt.
- Kog linserne, til de er møre – det tager 20-30 minutter.
- Hæld linserne i en sigte, og lad dem dryppe af.
- Skær skræl og bund af grapefrugterne.
- Skær grapefrugterne i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder.
- Vend linserne med olie og balsamico, og smag til med salt og peber.
- Hak persillen groft, og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne.
- Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak.
- Steg dem ved jævn varme på en pande uden fedtstof, til baconen er sprød og gyldenbrun.
- Anret laksen på linserne, og servér med godt brød og en stor skål grøn salat.
Anden egnet fisk:
ørred
Brugt i denne ret
Laks
Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra…
Ingredienser
4 personer
4 laksesteaks
8 skiver bacon
400 g grønne linser
2 blodgrapefrugter
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
1 lille bundt bredbladet persille
Tilbehør:
godt brød
grøn salat