Skip to main content

Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft.
  • Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet.
  • Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen.
  • Skær fisken i 4 stykker og fordel persilletoppingen på fileterne. Bag i forvarmet ovn på 210 grader i ca. 3-4 minutter, indtil de er gyldne.
  • Servér med salat mm.

 

 

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


500 g Vesterhavstorsk i filet
50 g mandler
¼ bundt persille
1-2 fed hvidløg
2 skiver ristet brød / 2 spsk rasp
1 citron usprøjtet2 spsk olivenolie
Salt og peber