Skip to main content

Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller.
  • Skær peberfrugt i strimler.
  • Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.
  • Kog eddike og sukker sammen i en gryde, og hæld lagen over grøntsagerne.
  • Krydr torskefilterne med salt og peber, og vikl forsigtigt bacon omkring.
  • Varm en slip let-pande, og steg torskefileterne i ca. 3 min på hver side, til baconen er sprød.
  • Servér torsken med råsyltede grøntsager og kogte ris.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer



500 g torskefilet
150 g bacon
6 gulerødder
1 grøn peberfrugt
150 g sukkerærter
1 dl eddike
75 g sukker

Tilbehør:
kogte ris