Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller.
- Skær peberfrugt i strimler.
- Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.
- Kog eddike og sukker sammen i en gryde, og hæld lagen over grøntsagerne.
- Krydr torskefilterne med salt og peber, og vikl forsigtigt bacon omkring.
- Varm en slip let-pande, og steg torskefileterne i ca. 3 min på hver side, til baconen er sprød.
- Servér torsken med råsyltede grøntsager og kogte ris.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
500 g torskefilet
150 g bacon
6 gulerødder
1 grøn peberfrugt
150 g sukkerærter
1 dl eddike
75 g sukker
Tilbehør:
kogte ris