Madpakkesandwich med smørbar torskerogn
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
1. Rist bollerne på en brødrister.
2. Smør underbollerne med torskerogn og overbollerne med mayonaise.
3. Fordel feldsalaten på overbollen og løg, peberfrugt og gulerodsbånd på underbollerne.
4. Læg bollerne sammen.
5. Server torskerognssandwichen straks eller pak den ind til madpakken.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
- 2-4 ds Amanda smørbar msc torskerogn (2 x 190 g eller 4 x 75 g)
- 4 sandwichboller
- 4 spsk mayonnaise
- 1 gulerod, skåret i bånd el. strimler
- 1 rød peberfrugt i skiver
- 1 rødløg, skåret i tynde skiver