Fiskelasagne
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Fisk:
- Skær fisken i mindre stykker, og krydr med salt og peber.
Tomatsauce:
- Svits de snittede grøntsager i olie i et par minutter.
- Tilsæt krydderier, tomater og bouillon, og lad saucen simre under låg i ca. 10 min.
- Smag til med salt og peber.
Hvid sauce:
- Pisk mælk og bouillon i en gryde, og kog det op.
- Tilsæt saucejævner, og kog saucen godt igennem.
- Krydr med muskatnød, salt og peber.
- Læg lasagneplader, tomatsauce og fisk i lag i et smurt ovnfast fad.
- Slut med hvid sauce, og drys ost over.
- Bag lasagnen i ovnen ved 180 grader i ca. 30 min.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
- 500 g torsk
Tomatsauce:
- 1 gulerod i små tern
- 1 hakket løg
- 1 lille fennikel i små tern
- 3 stilke bladselleri i tern
- 1 spsk olivenolie
- 2 tsk tørret oregano
- 1 tsk timian, gerne frisk
- 1 ds hakkede tomater
- 2 dl grøntsags- eller fiskebouillon
Hvid sauce:
- 2 dl mælk
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 3 spsk saucejævner
- 1/2 tsk friskrevet muskatnød
- 200 g lasagneplader, gerne fuldkorn
- 75 g revet ost