Skip to main content

Torskeportioner i åben lasagne med krydret tomatsauce og mozzarella

Tid:
0 min

Sådan gør du

Hak løget fint og sauter i lidt olivenolie med hvidløg. Tilsæt de flåede tomater og tomatpuré. Kog det godt igennem og smag til med salt og peber.

Byg lasagnen med skiftevis tomatsauce og pasta.

Læg torskeportionerne i midten af lasagnen og afslut med et stykke mozzarella.

Bag lasagnen i ovnen ved 175° C i ca. 20 min. til den er gennemvarm og gylden. Drys med friskhakket basilikum.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


4 stk. torskeportioner

1 løg

1 fed hvidløg

0,5 dl olivenolie

1 dåse flåede tomater

1 spsk tomatpuré

1 pk. lasagneplader

0,5 bundt basilikum

4 skiver mozzarella

salt og peber