Dampet torskefilet med ærtepuré
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Kom ærterne i en gryde med 2 dl vand.
- Kog ærter og vand i 5 minutter uden låg.
- Blend ærterne med en stavblender, eller brug en kartoffelmoser.
- Hak mynten, rør den i ærtepuréen, og smag til med salt og peber.
- Kog 3 dl vand og ½ tsk salt i en pande eller flad gryde.
- Læg torskefileterne i vandet, og lad dem simre ved lav temperatur i 7-8 minutter.
- Tag torsken op af vandet, og anret den på et fad.
Servér torsken med ærtepuré, kogte kartofler og brød.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
500-600 g torskefilet uden skind og ben
500 g frosne ærter
1 håndfuld friske mynteblade
salt og peber
Tilbehør:
kogte kartofler
groft brød