Karamelliseret julesalat med torsk
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg torskefileterne i et ovnfast fad.
- Hæld halvdelen af æblejuicen i bunden af fadet, og damp torsken i ovnen i ca. 8 minutter.
- Skær salaten i kvarte.
- Varm olien op på en slip let-pande, og steg julesalaten i 2 minutter.
- Tilsæt eddike, lad den fordampe, og tilsæt dernæst brun farin og resten af æblejuicen.
- Lad salaten simre ved svag varme i ca. 3 minutter.
- Krydr med salt og peber, og vend forsigtigt hakkede valnødder i salaten.
Servér julesalaten med dampet torsk og brød.
Tip: Æblejuice kan erstattes af appelsinjuice.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
500 g torskefilet
2 dl æblejuice
4 julesalat
1 spsk olivenolie
3 spsk eddike
3 spsk brun farin
75 g valnødder
Tilbehør:
groft brød