Skip to main content

Grillet luksusrogn i burger med grønne asparges

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Fjern geléen fra luksusrognen, som duppes tør med et stykke køkkenrulle.
  • Skær luksusrognen i 6 skiver.
  • Rør cremefraichen med mayonnaise. Tilsæt små tern af radiser og fintskårne krydderurter (gem lidt dildkviste til anretning). Smag til med salt, peber og saften fra den ene citron.
  • Skær bunden af salaten, som deles, skylles og slynges tør.
  • Skyl og knæk bunden af aspargsene. Dup dem tørre.
  • Skær den ene citron i 4 stykker, halve eller i både.
  • Pensl skiverne af luksusrogn med smeltet smør. Drys skiverne med lidt salt.
  • Grill citronstykker, asparges og luksusrogn.
  • Lun burgerbollerne, som anrettes med hjertesalat, asparges, cremefraiche-krydderurte-dressing, luksusrogn og dildkviste - server hertil grillet citron. 

Opskriften er venligst udlånt af Amanda Seafoods. 

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


2 ds luksusrogn (2 x 200 g)
2 dl cremefraiche 18 %
1 dl mayonnaise
1 bundt radiser, skåret i små tern
1 bundt dild
1 bundt purløg
1 lille bundt kruspersille
Salt og peber
2 citroner
1 hjertesalat
12 grønne asparges
100 g smør
4 bløde burgerboller