Grillet luksusrogn i burger med grønne asparges
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Fjern geléen fra luksusrognen, som duppes tør med et stykke køkkenrulle.
- Skær luksusrognen i 6 skiver.
- Rør cremefraichen med mayonnaise. Tilsæt små tern af radiser og fintskårne krydderurter (gem lidt dildkviste til anretning). Smag til med salt, peber og saften fra den ene citron.
- Skær bunden af salaten, som deles, skylles og slynges tør.
- Skyl og knæk bunden af aspargsene. Dup dem tørre.
- Skær den ene citron i 4 stykker, halve eller i både.
- Pensl skiverne af luksusrogn med smeltet smør. Drys skiverne med lidt salt.
- Grill citronstykker, asparges og luksusrogn.
- Lun burgerbollerne, som anrettes med hjertesalat, asparges, cremefraiche-krydderurte-dressing, luksusrogn og dildkviste - server hertil grillet citron.
Opskriften er venligst udlånt af Amanda Seafoods.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
2 ds luksusrogn (2 x 200 g)
2 dl cremefraiche 18 %
1 dl mayonnaise
1 bundt radiser, skåret i små tern
1 bundt dild
1 bundt purløg
1 lille bundt kruspersille
Salt og peber
2 citroner
1 hjertesalat
12 grønne asparges
100 g smør
4 bløde burgerboller