Skip to main content

Italiensk inspireret torskesalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Pluk torsken i mindre stykker, og vend den med creme fraiche.
  • Fjern kernerne fra tomaten, og skær kødet i små tern.
  • Hak basilikum groft og hvidløg fint, og vend det sammen med tomatternene i salaten.
  • Smag til med salt og peber.
  • Lad gerne salaten trække noget tid inden servering.

 

Servér torskesalaten med godt brød til.

 

Tip: Brug eventuelle rester som fyld i en sandwich til frokost.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


500 g kold, dampet torskefilet
2 spsk creme fraiche 38%
1 lille tomat
1 håndfuld frisk basilikum
1 fed hvidløg
salt og peber

Tilbehør:
godt brød