Torskerognsdip med grøntsagsstænger
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
1. Mos torskerognen med en graffel i en skål.
2. Tilsæt creme fraiche, mayonnaise, citronsaft og karry og rør det hele godt sammen.
3. Smag til med salt og peber.
4. Skær grøntsagerne ud i stave af passende størrelse og server torskerognsdippen hertil.
Variation: erstat karry med andre krydderier eller krydderurter.
Venligst udlånt af Amanda Seafood.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
- 200 g Amanda msc torskerogn
- 1 spsk creme fraiche 9% eller 18%
- 1 spsk mayonnaise
- 1 tsk karry
- 2 tsk citronsaft
- Salt og peber
- 2 gulerødder
- 1 agurk
- 1 rød peberfrugt
- 2 stængler bladselleri
- 1/2 glaskål