Skip to main content

Torskerognsdip med grøntsagsstænger

Tid:
0 min

Sådan gør du

1. Mos torskerognen med en graffel i en skål.

2. Tilsæt creme fraiche, mayonnaise, citronsaft og karry og rør det hele godt sammen.

3. Smag til med salt og peber.

4. Skær grøntsagerne ud i stave af passende størrelse og server torskerognsdippen hertil.

Variation: erstat karry med andre krydderier eller krydderurter.

 

Venligst udlånt af Amanda Seafood.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


  • 200 g Amanda msc torskerogn
  • 1 spsk creme fraiche 9% eller 18%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 tsk karry
  • 2 tsk citronsaft
  • Salt og peber
  • 2 gulerødder
  • 1 agurk
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 stængler bladselleri
  • 1/2 glaskål