Skip to main content

Torskeburger med agurkesalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær agurkerne i tynde skiver på et rivejern.
  • Drys lidt fint salt over skiverne, og lad dem trække, mens det øvrige tilberedes.
  • Skær fisken i fire stykker, og krydr med salt og peber.
  • Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir, og bag den i ca. 8 minutter.
  • Vrid agurkerne fri for salt.
  • Rør en lage af eddike, 1 dl vand og sukker, og hæld over agurkerne.

 

Lun bollerne, flæk dem, og fyld dem med salat, torsk og agurkesalat.

 

Tip: Torsken kan også steges på en slip let-pande i 3-4 minutter på hver side. Burgeren kan serveres med mangochutney.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer



500 g torskefilet
1 agurk
fint salt
1 dl eddike
1 spsk sukker
salt og peber

Tilbehør:
4 burgerboller
1 salathoved