Torskeburger med agurkesalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær agurkerne i tynde skiver på et rivejern.
- Drys lidt fint salt over skiverne, og lad dem trække, mens det øvrige tilberedes.
- Skær fisken i fire stykker, og krydr med salt og peber.
- Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir, og bag den i ca. 8 minutter.
- Vrid agurkerne fri for salt.
- Rør en lage af eddike, 1 dl vand og sukker, og hæld over agurkerne.
Lun bollerne, flæk dem, og fyld dem med salat, torsk og agurkesalat.
Tip: Torsken kan også steges på en slip let-pande i 3-4 minutter på hver side. Burgeren kan serveres med mangochutney.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
500 g torskefilet
1 agurk
fint salt
1 dl eddike
1 spsk sukker
salt og peber
Tilbehør:
4 burgerboller
1 salathoved