Skip to main content

Fish taco med vesterhavstorsk

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær fisken i 2x2 cm stykker, krydr med salt og peber og vend i sesamfrø.
  • Skræl mangoen og skær den i små tern. Snit rødløget fint.
  • Vask limen og riv skallen fint. Pres limesaften ud.
  • Varm taco pandekagerne på en tør varm pande indtil de tager farve, ca. 30 sek. på hver side.
  • Steg fisken på en varm pande i 2 spsk olie i ca. 1 minut på hver side.
  • Anret taco pandekagerne med fisk, salsa, grofthakket koriander, creme fraiche og chilisauce.

Anden egnet fisk: Kulmule.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


400 g vesterhavstorsk i filet
1 dl sesamfrø
2 spsk vegetabilsk olie
½ bundt koriander, groft hakket
2 dl creme fraiche
1 dl sød chilisauce
12 taco pandekager
Salt og peber

Mangosalsa:
1 mango
1 rødløg
1 lime u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g cherrytomater