Skip to main content

Ostegratineret torsk med bagte tomater

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.

  • Saml torskefileterne i fire små portioner, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

  • Krydr med salt og peber, og læg en skive ost oven på hver torskefilet.

  • Halvér tomaterne, og læg dem ved siden af fiskene.

  • Bag fisk og tomater i 10 minutter, og grill derefter i 2 minutter.

  • Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 3 minutter tilsættes den frosne spinat, som koges med.

  • Hæld pasta og spinat til afdrypning i en sigte.

  • Tilsæt olie, vend rundt, og krydr med salt og peber.

Servér spinatpastaen med ostegratineret torsk og bagte tomater.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


500 g torskefilet
4 skiver ost
500 g cocktailtomater
400 g pasta
450 g frossen helbladet spinat
1 spsk rapsolie
salt og peber