Ostegratineret torsk med bagte tomater
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Saml torskefileterne i fire små portioner, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Krydr med salt og peber, og læg en skive ost oven på hver torskefilet.
- Halvér tomaterne, og læg dem ved siden af fiskene.
- Bag fisk og tomater i 10 minutter, og grill derefter i 2 minutter.
- Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 3 minutter tilsættes den frosne spinat, som koges med.
- Hæld pasta og spinat til afdrypning i en sigte.
- Tilsæt olie, vend rundt, og krydr med salt og peber.
Servér spinatpastaen med ostegratineret torsk og bagte tomater.
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
500 g torskefilet
4 skiver ost
500 g cocktailtomater
400 g pasta
450 g frossen helbladet spinat
1 spsk rapsolie
salt og peber