Skip to main content

Torsk med tomat-basilikum

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær fisken i portionsstykker, og læg den i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
  • Skær tomater i små tern. Hak basilikum fint. Bland tomater, basilikum, olivenolie, friskrevet  parmesan og presset hvidløg i en skål. Krydr med salt op peber, og fordel toppingen på fisken. Tilsæt 2 dl fløde og evt. lidt hvidvin.
  • Bag i ovnen 15-20 min. v/200 grader.
  • Servér med frisk pasta og grøn salat.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


600 g torsk
2 tomater
½ potte frisk basilikum
3 spsk olivenolie
3 spsk revet parmesan
1 fed hvidløg
2 dl fløde