Torsk med tomat-basilikum
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær fisken i portionsstykker, og læg den i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
- Skær tomater i små tern. Hak basilikum fint. Bland tomater, basilikum, olivenolie, friskrevet parmesan og presset hvidløg i en skål. Krydr med salt op peber, og fordel toppingen på fisken. Tilsæt 2 dl fløde og evt. lidt hvidvin.
- Bag i ovnen 15-20 min. v/200 grader.
- Servér med frisk pasta og grøn salat.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
600 g torsk
2 tomater
½ potte frisk basilikum
3 spsk olivenolie
3 spsk revet parmesan
1 fed hvidløg
2 dl fløde