Smørrebrød med torskerogn og kartofler
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
1. Fordel den fintsnittede salat på rugbrødsskiverne.
2. Læg herpå tynde ringe af peberfrugter og to skiver torskerogn.
3. Top med karrymayonaise, kartofler i skiver, kapers, finthakket purløg, salt og peber.
4. Server en citronbåd til smørbrødet.
Venligst udlånt af Amanda Seafood.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
- 2 X 200 g Amanda torskerogn el. luksusrogn
- 4 skiver rugbrød
- 4 aspargeskartofler i skiver, kogte og kolde
- 1 dl mayonnaise rørt op med: 2 tsk karry, salt og peber
- 1/2 iceberg salat, fintsnittet
- 1 gul peberfrugt, i tynde ringe
- 1 citron, skåret i både
- 1 spsk kapers
- 1/2 bundt purløg, finthakket
- Salt og peber