Skip to main content

Smørrebrød med torskerogn og kartofler

Tid:
0 min

Sådan gør du

1. Fordel den fintsnittede salat på rugbrødsskiverne.

2. Læg herpå tynde ringe af peberfrugter og to skiver torskerogn.

3. Top med karrymayonaise, kartofler i skiver, kapers, finthakket purløg, salt og peber.

4. Server en citronbåd til smørbrødet.

 

Venligst udlånt af Amanda Seafood.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


  • 2 X 200 g Amanda torskerogn el. luksusrogn
  • 4 skiver rugbrød
  • 4 aspargeskartofler i skiver, kogte og kolde
  • 1 dl mayonnaise rørt op med: 2 tsk karry, salt og peber
  • 1/2 iceberg salat, fintsnittet
  • 1 gul peberfrugt, i tynde ringe
  • 1 citron, skåret i både
  • 1 spsk kapers
  • 1/2 bundt purløg, finthakket
  • Salt og peber