Fisk på rugbrød
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Anret makrel i tomat, torskerogn og sild på brødet.
- Pynt gerne madderne med fx salatblade, rødløg, purløg, dild, karse, remoulade og mayonnaise.
- Servér som nem og hurtig aftensmad.
Husk, at fiskepålæg også tæller med i anbefalingen om at spise 350 gram fisk fisk om ugen.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Sild
Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…
Makrel
Makrellens krop er strømlinet og torpedoformet. Ryggens grundfarve er…
Ingredienser
4 personer
- makrel i tomat
- torskerogn
- marineret sild
- rugbrød
Forslag til pynt:
- salatblade
- rødløg
- purløg
- dild
- karse
- remoulade
- mayonnaise