Skip to main content

Fisk på rugbrød

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Anret makrel i tomat, torskerogn og sild på brødet.
  • Pynt gerne madderne med fx salatblade, rødløg, purløg, dild, karse, remoulade og mayonnaise.
  • Servér som nem og hurtig aftensmad.

Husk, at fiskepålæg også tæller med i anbefalingen om at spise 350 gram fisk fisk om ugen.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den…

Makrel

Makrellens krop er strømlinet og torpedoformet. Ryggens grundfarve er…

Ingredienser

4 personer


  • makrel i tomat
  • torskerogn
  • marineret sild
  • rugbrød

Forslag til pynt:

  • salatblade
  • rødløg
  • purløg
  • dild
  • karse
  • remoulade
  • mayonnaise