Skip to main content

Fiskeburger

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Hak fisken groft på skærebrædtet med en kniv. Bland hakket fisk og salt godt sammen. Tilsæt æg og majsmel. Form 4 ‘bøffer‘, og steg dem på en grillpande ved høj varme 2-3 min på hver side eller på en grill i en alubakke smurt med olie, ved direkte varme i 3-4 min. på hver side.

  • Lun sesambollerne. Tilsæt fisk og fyld efter eget valg.

  • Tip til fyld: Salat, tomater i skiver, æbler, remoulade, agurk, peberfrugt – kun fantasien sætter grænser.

    Anden egnet fisk: Mørksej, kuller eller lyssej.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


300 g torskefilet
1/4 tsk salt
1 æg
4 spsk majsmel eller hvedemel
olie
sesamboller