Fiskeburger
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Hak fisken groft på skærebrædtet med en kniv. Bland hakket fisk og salt godt sammen. Tilsæt æg og majsmel. Form 4 ‘bøffer‘, og steg dem på en grillpande ved høj varme 2-3 min på hver side eller på en grill i en alubakke smurt med olie, ved direkte varme i 3-4 min. på hver side.
- Lun sesambollerne. Tilsæt fisk og fyld efter eget valg.
- Tip til fyld: Salat, tomater i skiver, æbler, remoulade, agurk, peberfrugt – kun fantasien sætter grænser.
Anden egnet fisk: Mørksej, kuller eller lyssej.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
300 g torskefilet
1/4 tsk salt
1 æg
4 spsk majsmel eller hvedemel
olie
sesamboller