Torsk i estragon
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Hak hvidløget fint, rør det sammen med gaio, ymer eller lignende, og smag til med salt og peber.
- Pluk bladene af estragonen, og hak dem fint.
- Bland rasp og estragon på en tallerken.
- Pisk ægget sammen med 1 spsk vand i en dyb tallerken.
- Skær torskefileten i fire nogenlunde ens stykker.
- Vend fisken i æg og derpå i raspen.
- Varm 1 spsk olie op på en slip let-pande, og steg torsken gyldenbrun på begge sider – dryp evt. lidt ekstra olie på panden, når fisken steges på den anden side.
- Krydr med salt og peber.
Servér fisken med hvidløgsdressing, kogte kartofler og brød.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
500 g torskefilet uden skind og ben
1 fed hvidløg
3 dl gaio, ymer e.l.
1 lille bundt estragon
2 dl rasp
1 æg
1-2 spsk rapsolie
salt og peber
Tilbehør:
kartofler
brød