Skip to main content

Torsk i estragon

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Hak hvidløget fint, rør det sammen med gaio, ymer eller lignende, og smag til med salt og peber.
  • Pluk bladene af estragonen, og hak dem fint.
  • Bland rasp og estragon på en tallerken.
  • Pisk ægget sammen med 1 spsk vand i en dyb tallerken.
  • Skær torskefileten i fire nogenlunde ens stykker.
  • Vend fisken i æg og derpå i raspen.
  • Varm 1 spsk olie op på en slip let-pande, og steg torsken gyldenbrun på begge sider – dryp evt. lidt ekstra olie på panden, når fisken steges på den anden side.
  • Krydr med salt og peber.

Servér fisken med hvidløgsdressing, kogte kartofler og brød.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer



500 g torskefilet uden skind og ben
1 fed hvidløg
3 dl gaio, ymer e.l.
1 lille bundt estragon
2 dl rasp
1 æg
1-2 spsk rapsolie
salt og peber

Tilbehør:
kartofler
brød