Skip to main content

Gunnars torsk i fad

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær æbler i tern og porrer i tynde ringe.
  • Svits æbletern, porreringe og presset hvidløg i 1 spsk olie, uden at de tager farve.
  • Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog 2-3 min.
  • Rør majsstivelsen ud i fløden, og rør den i saucen.
  • Kog saucen op, og smag til med salt og peber.
  • Hæld saucen i et ovnfast fad.
  • Skær torskefileten i stykker på ca. 6 cm.
  • Læg fisken ovenpå saucen.
  • Krydr fisken med salt og peber, og bag den ved 200 grader i ca. 10 min.
  • Drys med persille, og servér med ris.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


600 g torskefilet
2 mellemstore æbler
2 små porrer
1 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 laurbærblad
1 tsk paprika
3 tsk majsstivelse
1 dl fløde 13%
½ bundt persille (evt. bredbladet)

Tilbehør
Kogte ris