Gunnars torsk i fad
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Skær æbler i tern og porrer i tynde ringe.
- Svits æbletern, porreringe og presset hvidløg i 1 spsk olie, uden at de tager farve.
- Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog 2-3 min.
- Rør majsstivelsen ud i fløden, og rør den i saucen.
- Kog saucen op, og smag til med salt og peber.
- Hæld saucen i et ovnfast fad.
- Skær torskefileten i stykker på ca. 6 cm.
- Læg fisken ovenpå saucen.
- Krydr fisken med salt og peber, og bag den ved 200 grader i ca. 10 min.
- Drys med persille, og servér med ris.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
600 g torskefilet
2 mellemstore æbler
2 små porrer
1 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 laurbærblad
1 tsk paprika
3 tsk majsstivelse
1 dl fløde 13%
½ bundt persille (evt. bredbladet)
Tilbehør
Kogte ris