Torsk med rødbede og sennepsdressing
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.
- Bag torsken i ovnen i ca. 8 minutter.
- Skyl salaten, og skær rødbederne i små tern.
- Rør syrnet fløde med sennep, og krydr med salt og peber.
- Anret torsken på salat, hæld dressing over, og fordel rødbeder og kapers over.
Servér salaten med brød til.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
500 g torskefilet
1 salathoved
200 g syltede rødbeder
1 dl syrnet fløde 9%
1 tsk sennep
2 spsk kapers
salt og peber
Tilbehør:
groft brød