Skip to main content

Luksusrogntærte med soltørret tomat

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Læg tærtedejen i en tærteform og prik bunden med en gaffel.
  • Blend Luksusrognen sammen med æg, creme fraiche, tørret basilikum, salt og peber.
  • De soltørrede tomater røres i blandingen efter blendning.
  • Fordel massen på tærtebunden og læg skiver af rødløg og tomater ovenpå.
  • Drys med lidt basilikum som afslutning.
  • Bag tærten i en 175°C varm ovn i 45-60 minutter.

Opskrift venligst udlånt af Amanda Seafoods. 

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


400 g Amanda Luksusrogn m/soltørret tomat
1 rll fuldkornstærtedej
3 æg
1½ dl creme fraiche 9%
1 tsk. tørret nasilikum
175 g tomater
25 g soltørrede tomater skåret i passende stykker
30-40 g rødløg i skiver
Salt og peber