Luksusrogntærte med soltørret tomat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Læg tærtedejen i en tærteform og prik bunden med en gaffel.
- Blend Luksusrognen sammen med æg, creme fraiche, tørret basilikum, salt og peber.
- De soltørrede tomater røres i blandingen efter blendning.
- Fordel massen på tærtebunden og læg skiver af rødløg og tomater ovenpå.
- Drys med lidt basilikum som afslutning.
- Bag tærten i en 175°C varm ovn i 45-60 minutter.
Opskrift venligst udlånt af Amanda Seafoods.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
400 g Amanda Luksusrogn m/soltørret tomat
1 rll fuldkornstærtedej
3 æg
1½ dl creme fraiche 9%
1 tsk. tørret nasilikum
175 g tomater
25 g soltørrede tomater skåret i passende stykker
30-40 g rødløg i skiver
Salt og peber