Skip to main content

Rugbrødssandwich med torskerogn og pesto

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Torskerogn tages ud af dåserne og skæres i 8 skiver. 

  • Basilikum, parmesanost, ristede pinjekerner, olivenolie samt lidt salt og peber blendes grundigt. 

  • Rugbrødssandwich samles med pesto på indersiden af hver skive, rucola og to skiver torskerogn i hver. 

 

Opskriften er venligst udlånt af Amanda Seafoods.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


  • 2 ds Amanda Frokostrogn 200 gram
  • 1 stort bundt frisk basilikum
  • 30 g parmesanost, i mindre stykker
  • 30 g ristede pinjekerner 
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 8 skiver groft rugbrød
  • Rucolasalat, skyllet og tørret