Rugbrødssandwich med torskerogn og pesto
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
Torskerogn tages ud af dåserne og skæres i 8 skiver.
Basilikum, parmesanost, ristede pinjekerner, olivenolie samt lidt salt og peber blendes grundigt.
Rugbrødssandwich samles med pesto på indersiden af hver skive, rucola og to skiver torskerogn i hver.
Opskriften er venligst udlånt af Amanda Seafoods.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
- 2 ds Amanda Frokostrogn 200 gram
- 1 stort bundt frisk basilikum
- 30 g parmesanost, i mindre stykker
- 30 g ristede pinjekerner
- 3 spsk olivenolie
- Salt
- Peber
- 8 skiver groft rugbrød
- Rucolasalat, skyllet og tørret