Torskerogns-frikadeller i pitabrød
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
- Rør fiskefars og torskerogn sammen.
- Tilsæt dild, mælk og citronsaft, og steg frikadellerne (12 stk.) ved jævn varme i ca. 8 min.
- Varm et pitabrød efter anvisningen.
- Læg 1-2 afkølede frikadeller i et pitabrødet sammen med rucola, tomat, agurk og rødløg.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
1 personer
200 g fiskefars af fx. mørksej
1/2 dåse torskerogn
1/2 dl frisk, hakket dild
1 spsk mælk
1 tsk citronsaft
1 pitabrød
Rucola
Tomat i tern
Agurk i tern
Rødløg i skiver