Skip to main content

Torskerogns-frikadeller i pitabrød

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Rør fiskefars og torskerogn sammen.
  • Tilsæt dild, mælk og citronsaft, og steg frikadellerne (12 stk.) ved jævn varme i ca. 8 min.
  • Varm et pitabrød efter anvisningen.
  • Læg 1-2 afkølede frikadeller i et pitabrødet sammen med rucola, tomat, agurk og rødløg.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

1 personer


200 g fiskefars af fx. mørksej
1/2 dåse torskerogn
1/2 dl frisk, hakket dild
1 spsk mælk
1 tsk citronsaft

1 pitabrød
Rucola
Tomat i tern
Agurk i tern
Rødløg i skiver