Skip to main content

Stegt torskerogn toppet med sommersalat

Tid:
0 min

Sådan gør du

1. Rør alle ingredienser til sommersalaten sammen og smag til med salt og peber.

2. Skær torskerognen i skiver og steg i smør et par minutter på begge sider.

3. Anret torskerognen på rugbrød, top med sommersalat og pynt evt. med ærteskud.

 

Venligst udlånt af Amanda Seafood.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer


  • 2 ds Amanda torskerogn eller luksusrogn
  • Smør til stegning
  • 4 skiver godt rugbrød
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1/2 dl purlæg, finthakket
  • 1 bundt asparges, skåret i tynde skiver
  • 6 radiser, skåret i tynde skiver
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og peber
  • Evt. ærteskud til pynt