Stegt torskerogn toppet med sommersalat
Tid:
0 min
0 min
Sådan gør du
1. Rør alle ingredienser til sommersalaten sammen og smag til med salt og peber.
2. Skær torskerognen i skiver og steg i smør et par minutter på begge sider.
3. Anret torskerognen på rugbrød, top med sommersalat og pynt evt. med ærteskud.
Venligst udlånt af Amanda Seafood.
Brugt i denne ret
Torsk
Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…
Ingredienser
4 personer
- 2 ds Amanda torskerogn eller luksusrogn
- Smør til stegning
- 4 skiver godt rugbrød
- 2 dl creme fraiche 18%
- 1/2 dl purlæg, finthakket
- 1 bundt asparges, skåret i tynde skiver
- 6 radiser, skåret i tynde skiver
- 1/2 citron, saften heraf
- Salt og peber
- Evt. ærteskud til pynt