Skip to main content

Torsk med sennepssauce

Tid:
0 min

Sådan gør du

  • Skær torskefileterne i 6 cm brede stykker, og læg dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie.
  • Krydr fisken med salt og friskkværnet peber, og damp den i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.
  • Pisk smør, mel og mælk sammen i en tykbundet gryde under opvarmning.
  • Kog saucen igennem, og smag til med sennep, salt og evt. lidt hvidvinseddike.


Servér den dampede torsk med sprød bacon, æg i både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce.

Brugt i denne ret

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider…

Ingredienser

4 personer



500-600 g torskefilet
15 g smør
3 spsk hvedemel
5 dl letmælk
1-2 spsk fiskesennep el. Maille grovkornet sennep
salt og peber
evt. hvidvinseddike

Tilbehør:
sprød bacon
hårdkogte æg
syltede rødbeder
revet peberrod
små kogte kartofler